Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У рамках Всеукраїнської акції, до шишацьких школярів завітали поліцейські

У рамках Всеукраїнської акції, до шишацьких школярів завітали поліцейські

З учнями старших класів Яреськівської загальноосвітньої школи спілкувалися працівник Шишацького відділення поліції та представник громадської організації «Твоя відповідальність». Про це повідомили у ГУ НП у Полтавській області.

Нагадаємо, що в Полтавській області проходять заходи «Відповідальність і я» у рамках всеукраїнської інформаційно-профілактичної акції «Відповідальність починається з мене». Проект створений громадськістю за підтримки відділу у справах сім’ї молоді та спорту Полтавської обласної державної адміністрації та відділу ювенальної превенції поліції Полтавщини.

Що таке «відповідальність», яке значення має це поняття та які риси характеру притаманні відповідальній людині? Саме це координатори акції «Відповідальність починається з мене» у Полтавській області з’ясовували зі старшокласниками.

Підлітки, об’єднавшись у команди, мали можливість працювати над спільною справою пліч-о-пліч з товаришами, готували командні презентації та дослухалися до дорослих.

Зокрема, поліцейський розповів учням їх права та обов’язки, про існуючі види відповідальності за скоєння різного виду злочинів, а також відповів на всі додаткові питання.

Всі учасники заходу «Відповідальність і я» дійшли до висновку, що відповідальна людина – це та, яка поважає інших, не шкодить навколишньому середовищу, дотримується свого слова та веде здоровий спосіб життя.

Перейти до вмісту