Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Полтаві волонтерський загін “Єдність” провів лекцію у рамках проекту “VALEO-школа”

У Полтаві волонтерський загін “Єдність” провів лекцію у рамках проекту “VALEO-школа”

Учора у кав’ярні «G Coffee» відбулася чергова лекція, в рамках реалізації проекту «VALEO-школа» («Школа здоров’я»), за темою “Депресія: безвихідь чи вихід?”.

Розповіли усім присутнім про явище депресії студенти Волонтерського загону «Єдність» ВДНЗУ «Українська медична стоматологічна академія» Кирил Шумик та Вікторія Войнаш, повідомляють у міській раді.

Волонтери зазначили: дуже важливо вміти своєчасно виявляти у себе цей депресивний стан, щоб його наслідки були мінімальними. Саме про шкідливість депресії та способи, як її побороти розповідали слухачам юні лектори.

Вони розповіли, що депресивні стани є найбільш поширеною психічною патологією сьогодення. Серед пацієнтів великий відсоток займають люди, які мають шкідливі звички. У період депресії особливо важливо добре про себе піклуватися: правильно харчуватися, достатньо спати, знаходити час на відпочинок та насолоджуватися прогулянками на свіжому повітрі.

Після лекції відбулося активне обговорення порушеної проблеми.

Довідково: Проект реалізується в рамках виконання конкурсу проектів спільних заходів, розроблених дитячими, молодіжними громадськими організаціями, їхніми спілками, Студентською радою Полтави, органами студентського самоврядування вищих навчальних закладів I-IV рівня акредитації (державної і недержавної форми власності) міста на виконання міської комплексної програми «Молодь Полтави» на 2016-2020 роки.

Перейти до вмісту