Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Проекти «Бюджету участі» отримали номери в бюлетенях для голосування

Проекти «Бюджету участі» отримали номери в бюлетенях для голосування

Учора у приміщенні Полтавської міської ради відбулося засідання робочої групи з питань партиципаторного бюджетування, яке провела секретар міської ради Оксана Деркач. На зібрання запросили авторів проектів, представників засобів масової інформації. Про це повідомили у Полтавській міській раді.

Оксана Деркач наголосила, що головне завдання цього засідання – проведення жеребкування серед авторів проектів по визначенню їхнього порядкового номеру у бланку для голосування.

– Як і торік ми проводимо відкрите жеребкування. Кожен проект отримає порядковий номер, за яким і буде розміщений у бюлетені. Також у бланку бюлетеня міститиметься інформація про назву проекту, автора, місце реалізації, короткий опис проекту та його кошторис.

Незабаром розпочнеться голосування за проекти он-лайн у рубриці «Бюджет участі» на сайті Полтавської міської ради та у пунктах для голосування. Перелік останніх буде також опублікований на сайті міської ради та у місцевих ЗМІ. Про старт голосування повідомлять додатково.

– З цього моменту від мешканців буде залежати, який з проектів отримає право на реалізацію в наступному році. Тому вже зараз закликаю мешканців долучитися до майбутнього голосування, а авторів проектів активно агітувати за свої ідеї, – підкреслила секретар міської ради.

Загалом, до голосування експертна група допустила 81 проект. З них 16 – великі, фінансування яких складає до 1 млн грн), і 65 – малі (кошторисна вартість в межах 300 тис.грн).






Перейти до вмісту