Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Полтавська центральна бібліотека відзначила своє 50-річчя

Полтавська центральна бібліотека відзначила своє 50-річчя

Днями на свій 50-й день народження колектив бібліотеки запросив ветеранів, партнерів, благодійників та просто давніх друзів та читачів бібліотеки, які не одне десятиліття знаходяться поруч і готові у будь-який час надати допомогу в реалізації бібліотечних проектів, у повсякденних буденних справах.

Директор Полтавської міської централізованої бібліотечної системи Таміла Андріївна Дузенко висловила велику подяку всім присутнім за ті добрі справи, якими вони допомагають бібліотеці.

Директор зазначила, що за роки свого існування бібліотека виплекала не одне покоління читачів, які сьогодні стали успішними людьми та сумлінними громадянами України, а творчий колектив бібліотечних працівників здатен вирішувати складні проблеми сьогодення, реалізувати гуманітарні програми і інноваційні проекти.

1967-го року на мапі культурного життя Полтави з’явилась нова міська бібліотека. З роками бібліотека розвивалася та набувала сучасних рис. У 1978 році бібліотека набула статус центральної бібліотеки Полтавської міської централізованої бібліотечної системи.

Перейти до вмісту