Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Поліція розпочала кримінальне провадження за фактом нападу на полтавську суддю

Поліція розпочала кримінальне провадження за фактом нападу на полтавську суддю

Інформація про подію надійшла до поліції близько 17:26. На місце події виїхав керівник поліції міста, прибула слідчо-оперативна група та патрульні поліцейські. Правоохоронці на місці події виявили велосипеди, на яких, за свідченням потерпілих, пересувались нападники. Для надання медичної допомоги суддю доставили у лікарню.

“Правоохоронці наразі працюють над усіма можливими версіями. Вживаються заходи щодо встановлення осіб, причетних до даного правопорушення”, – про це повідомили в поліції.

“Розпочато кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство із застосуванням зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень). Звертаємось до громадян, які мають цінну для слідства інформацію, або знають осіб, які можуть бути причетними до скоєного, просимо повідомити в поліцію, зателефонувавши “102” або передати інформацію будь-яким зручним способом. Конфіденційність гарантується! Будемо вдячні за допомогу!”, -йдеться у повідомленні.

Перейти до вмісту