Ви тут:
Суспільство 

На телеканал 1+1 подали позов

На телеканал 1+1 подали позов

Печерський районний суд Києва задовольнив клопотання Генпрокуратури і призначив податкову перевірку телеканалу “1+1”. Про це повідомляється у постанові суду від 18 вересня, інформують “Українські новини”.

Згідно з рішенням, телеканал перевірять на предмет своєчасності, повноти нарахування та сплати усіх передбачених Податковим кодексом України податків і зборів, а також дотримання валютного та іншого законодавства, в тому числі при здійсненні фінансово-господарських взаємовідносин з контрагентами за період з 1 січня 2008 року по 31 грудня 2016 року.

Проведення перевірки доручили працівникам Державної фіскальної служби України. Термін проведення позапланової перевірки – десять робочих днів. Наголошується, що ухвалу оприлюднили 7 листопада. Постанова оскарженню не підлягає.

Як повідомляв ІМІ, 28 серпня Печерський районний суд Києва дозволив слідчому Генеральної прокуратури здійснити огляд будівлі в Києві, де розташований холдинг “1+1 Media”, у справі про розкрадання коштів у Приватбанку.

“1+1 медіа” заявив, що у київській будівлі, яку орендує холдинг, цього року було вже кілька перевірок у банківській справі. Холдинг не виключає, що на нього спробують тиснути.

4 вересня Печерський районний суд Києва арештував будівлю заводу “Біола” в Дніпрі, а також будівлю в Києві, яку орендує телерадіокомпанія “Студія 1+1”, у справі розкрадання коштів із Приватбанку.

12 вересня прес-служба “1+1 медіа” заявила, що до 25 вересня Національний банк України (НБУ) планує відчуження будівлі ТОВ “Поділ-Нерухомість” (де розташовані офіси “1+1 медіа”) через те, що вона перебуває в якості заставного майна за процедурою рефінансування Приватбанку. Медіагрупа просить Міністерство внутрішніх справ (МВС) забезпечити охорону будівлі.

12 вересня Національний банк України (НБУ) заявив, що не звертався ні до орендаря ТОВ “Телерадіокомпанія “Студія 1+1”, ні до орендодавця ТОВ “Поділ нерухомість” із вимогою звільнити приміщення по вул. Кирилівській, 23”.

Перейти до вмісту