Ви тут:
Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

Мешканка Диканського району виграла планшет у акції від ПриватБанку та MoneyGram

Мешканка Диканського району виграла планшет у акції від ПриватБанку та MoneyGram

Мешканка Диканського району Полтавської області Оксана Одинець стала переможницею першого місяця акції “Планшетоманія з переказами MoneyGram“. ПриватБанк привітав свою клієнтку та подарував ій приз – планшет Asus.

“Кожний, хто одержує або надсилає міжнародний переказ MoneyGram у ПриватБанку, разом із грошима зможе отримати новий планшет, – говорить керівник Бізнесу платежів і переказів Полтавського ГРУ ПриватБанку Анжеліка Логвиненко. – Акція триває  до 15 грудня, єдиною умовою акції є одержання переказу не в касі, а онлайн або через мережу самообслуговування банку”.

 Щоб виграти планшет в акції від ПриватБанку та MoneyGram, треба надіслати або отримати грошовий переказ MoneyGram на суму від 100 доларів США через будь-який з каналів: Інтернет-банк Приват24, мобільний додаток Privat24, термінал самообслуговування або банкомат.

 “Перший переказ я отримала у Диканському відділенні ПриватБанку, – говорить переможниця акції Планшетоманія з переказами MoneyGram” Оксана Одинець. – Потім співробітник відділення розповів,  як можна самостійно отримувати перекази в Приват24. Новина, що виграла планшет стала великою несподіванкою, не вірила до того моменту,  доки не взяла в руки приз”.

Нагадуємо, що у ПриватБанку для отримання та надсилання грошей доступні 6 систем грошових переказів – докладна інформація тут.

Ще більше про актуальні акції ПриватБанку – на сайті та у соціальній мережі.

Перейти до вмісту