Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Депутати розглянули звернення командування військових частин та правоохоронних органів щодо фінансування з обласного бюджету

Депутати розглянули звернення командування військових частин та правоохоронних органів щодо фінансування з обласного бюджету

30 листопада під головуванням Геннадія Коваленка відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань забезпечення правоохоронної діяльності, боротьби з корупцією, забезпечення прав і потреб військових та учасників бойових дій.

У роботі комісії взяли участь заступник голови обласної ради Анатолій Ханко, депутати обласної ради: Сергій Соловей, Валерій Калюжний, Руслан Рогов,  Михайло Бугрій, заступник керівника апарату-керуючий справами виконавчого апарату обласної ради Оксана Черкас, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, правоохоронних структур, представники військових частин. Про це повідомили в Полтавській обласній раді.

Комісія обговорила та підтримала проекти рішень, які плануються розглянути на другому пленарному засіданні вісімнадцятої сесії обласної ради: «Про внесення змін до Програми правової освіти населення області на 2016-2020 роки» та «Про Антикорупційну програму Полтавської обласної ради на 2017-2020 роки».

Потому депутати розглянули ряд звернень, що надійшли до комісії стосовно виділення та перерозподілу коштів у рамках Комплексної програми щодо забезпечення законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян та оборонної роботи на 2016-2020 роки. Ці звернення були підтримані з певними зауваженнями та пропозиціями депутатів.

Також знайшло підтримку у комісії звернення державної установи «Полтавська установа виконання покарань (№23)» щодо виділення коштів із обласного бюджету  для погашення кредиторської заборгованості за придбану для потреб ув’язнених постільну білизну.

У контексті звернення Козельщинської районної організації ветеранів стосовно ситуації, пов’язаної зі зміною керівника ТОВ «Агрофірма «Добробут», вирішено звернутися до правоохоронних органів щодо обставин, викладених у даному зверненні, та провести відповідні громадські слухання за участю пайовиків.

Насамкінець депутати розглянули та погодили кандидатури для нагородження почесною відзнакою Полтавської обласної ради – нагрудним знаком «За вірність народу України».

Перейти до вмісту