Ви тут:
PROвсе Відео Суспільство 

Заради нового кліпу, відома українська співачка поголила голову (ВІДЕО)

Заради нового кліпу, відома українська співачка поголила голову (ВІДЕО)

Анастасія Приходько представила сильну та промовисту відеороботу на пісню “Крила”. До слова, у відео є момент у якому Анастасії голять голову.

КРИЛА – четверта оприлюднена композиція з україномовного поп-рок-альбому Анастасії Приходько, де автором усіх пісень є сама співачка. Раніше артистка презентувала твори із однойменними відео Луна-ностальгія, Тримай і Goodbye. 

“Вжитися у роль ув’язненої, над якою знущаються охоронці, було нескладно. Люблю екшн – і в житті, і у творчості. Але після цих зйомок я декілька тижнів відходила від болісних фізіологічних наслідків, – говорить Анастасія Приходько. – Наприклад, під час зйомок сцени, де мене б’є охоронець, в одному дублі актор виклався на сто відсотків – вдарив мене так, що у знімальному павільйоні повисла тиша… 

А ще я ніколи не думала, що діжка із холодною водою та льодом – це настільки боляче! Усе, що ви бачите у кадрі, натурально – від крижаної води різало обличчя…

Звичайно, у сцені із підстриганням волосся передбачався один дубль. Актор-охоронець хвилювався більше за мене, бо ніколи в житті не голив людині волосся на голові. Але ж вийшло! У результаті я на декілька місяців перетворилась на солдата Джейн із однойменного фільму.

Напевно, сьогодні зйомки відео КРИЛА я можу назвати найцікавішими у моєму творчому житті. Я вдячна усій знімальній групі під керівництвом Дмитра Маніфеста та Дмитра Шмурака за вже третє круте відео! Сергій Зима, дякую за стиль! Артем Євсеєнко, дякую за мейк! Антон «Марс» Ахметшин, дякую за фото! Олексій Мазур, дякую за трек! Компанія MOLA group та особисто Денис Путінцев, дякую за підтримку! Мої музиканти – Юрій Восканян, Сергій Восканян, Олександр Купцов, Ваня Ганєв – дякую за створення пісні! “, – цитує співачку видання Бемоль.

Перейти до вмісту