Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Як зареєструватися в Особистому кабінеті споживача «Полтававодоканалу»

Як зареєструватися в Особистому кабінеті споживача «Полтававодоканалу»

Внести показники витрати води, переглянути баланс, сплатити за послуги – це та багато іншого може зробити кожен абонент «Полтававодоканалу», зареєструвавшись в Особистому кабінеті. Сама процедура – вкрай проста і займає кілька хвилин.

Особистий кабінет споживача суттєво спрощує абоненту відносини з «Полтававодоканалом». Адже, зареєструвавшись в електронному сервісі, користувач може вирішити чимало питань, для яких раніше доводилося відвідувати чи телефонувати до абонентського відділу.

Сама ж процедура займає лічені хвилини і потребує кількох простих кроків.

1. В адресний рядок вашого браузера впишіть посилання http://cpp.vodokanal.poltava.ua/ або ж перейдіть до Особистого кабінету з головної сторінки сайту «Полтававодоканал» (http://www.vodokanal.poltava.ua/).

2. У вікні, що відкриється, натисніть на іконку «Реєстрація».

3. Підтвердьте початок реєстрації, натиснувши «Так» у відповідному запиті.

4. У вікні, що з’явилося, впишіть адресу власної електронної пошти, після чого натисніть на іконку «Далі». В подальшому вказана адреса буде використовуватись для входу до Особистого кабінету споживача.

5. В іншій вкладці браузера відкрийте електронну скриню, адресу якої вказали в попередньому кроці. Вам надійде повідомлення від КП «Полтававодоканал» щодо підтвердження реєстрації. У листі ви знайдете відповідний код.

6. Скопіюйте код та вставте його у віконці на сторінці реєстрації в Особистому кабінеті «Полтававодоканалу». Як і під час попереднього кроку, після того натисніть «Далі».

7. Під час здійснення третього кроку реєстрації у полі, що з’явиться, впишіть номер телефону, до якого «прив’яжуть» Особистий кабінет. Цифри вносьте без дефісів та пробілів, починаючи з нуля. В подальшому ви зможете редагувати чи замінити контактний номер в Особистому кабінеті. Зробили це – тисніть «Далі».

8. Завершальний етап реєстрації – заповнення полів з паролем від кабінету. Придумайте комбінацію з цифр та букв, що унеможливить вхід до персонального кабінету стороннім особам, та впишіть її у відповідні поля, що на екрані. Комбінація в обох полях повинна повністю співпадати!

9. Натискаєте «Готово», отримуєте від системи «вітання» з реєстрацією та тиснете «Ок». Після того ви знову опинитесь на стартовій сторінці Особистого кабінету.

10. У поля «Користувач» та «Пароль» вносите відповідні дані (електронну адресу, вказану в попередніх кроках, та придуману вами комбінацію букв та цифр), після чого потрапляєте до форми реєстрації адреси.

З питань реєстрації та експлуатації Особистого кабінету даних звертайтесь за адресою [email protected] або за телефоном 611-008.

З питань розрахунків за послуги водопостачання та водовідведення, уточнення даних звертайтесь за адресою [email protected] або за телефонами: 61-28-21, 050-403-03-75, 050-403-03-29, 067-549-92-67, 067-549-92-66.

Як зареєструвати власну адресу в кабінеті споживача, розповімо вам у наступній публікації.

Прес-служба «Полтававодоканалу»

Перейти до вмісту