Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Вчителька з Полтави виграла смартфон по акції від Mastercard та ПриватБанку

Вчителька з Полтави виграла смартфон по акції від Mastercard та ПриватБанку

ПриватБанк привітав клієнтку з Полтави  пані Олесю Вовченко, яка стала переможцем етапу №10 акції «Платіть безконтактно з Mastercard – вигравайте смартфон та інші подарунки»,  та подарував ій головний приз – смартфон Samsung Galaxy S8.

“Я більше десяти років є клієнтом ПриватБанку. Користуюсь багатьма його продуктами та сервісами. ПриватБанк – найінноваційніший з усіх банків України. А сервіс Приват24 просто немає собі рівних, – говорить клієнт ПриватБанку вчитель Олеся Вовченко. – Завдяки Приват24 та безконтактним розрахункам не використовую готівку і для мене це дуже зручно, а зараз ще й отримала за це приз”.

Виграти приз може кожен клієнт, власник безконтактної картки Mastercard або смартфону з NFC (NFC – це технологія бездротового високочастотного зв’язку малого радіусу дії (до 3-5 см), що дозволяє здійснювати безконтактний обмін даними між мобільними телефонами, смарт-картами, платіжними терміналами, системами контролю доступу та іншими пристроями. Детальний опис – за посиланням privatbank.ua).  

Акція розпочалась 15 липня та триватиме до 15 жовтня 2017 року. Учасники акції оплачують покупки картками Mastercard в будь-яких торговельно-сервісних підприємствах на території України за допомогою безконтактної картки або NFC-гаманця (Приват24) на суму від 50 грн одним чеком.  Для участі в акції потрібно неодмінно провести реєстрацію за своїм фінансовим номером телефону на сторінці акції «Платіть безконтактно з Mastercard – вигравайте смартфон та інші подарунки».

Розіграш подарунків проводиться щотижня, протягом усього періоду акції. Крім головного приза щотижня 45 щасливчиків-зареєстрованих учасників акції отримує подарункові сертифікати номіналом 500 грн в одну з мереж на вибір: Comfy, Watsons, «Сільпо» або «Фокстрот».

Перейти до вмісту