Ви тут:
Анонс Полтавщина Суспільство 

У Полтаві проведуть лекцію про тренди, нові технології та креативне мислення

У Полтаві проведуть лекцію про тренди, нові технології та креативне мислення

11 жовтня о 18:00 в офісі Beetroot Academy (проспект Мира, 36) пройде лекція «Хакер креативу: як думати нешаблонно?». Спікер — маркетолог Наталія Ніколаєва, яка розповість нові типи мислення, тренди та технології.

За словами організаторів, ХХІ століття — століття креативу, нестандартного мислення, оригінальних ідей та стрімкого розвитку. Затребуваними стають нові навички та нові типи мислення, зокрема дизайн-мислення. Цим темам і присвячена лекція «Хакер креативу».

 

На заході розкажуть про те, як нестандартно думати, що читати і кого слухати, щоб жити проактивно, про тренди та нові технології у медійному просторі.

Спікером буде Наталія Ніколаєва — засновник Студії розумного маркетингу Adviser, редактор (або як вона сама називає цю посаду, шериф) у виданні nevelykeMisto.in.ua, організатор подій у форматі City talks.

Локал-менеджер Beetroot Academy у Полтаві Анна Куриленко говорить, що уже давно хотіла організувати лекцію на таку тему:

Анна Куриленко (справа) під час книжкової барахолки

Креатив пробиває усі стіни. І тому хочеться, щоб у Полтаві молодь використовувала передові тренди у сфері мислення і вирішення проблем. Світ розвивається дуже швидко. І якщо формальна освіта не встигає за цим процесом, на допомогу їй приходить неформальна. Тому ми і робимо подібні івенти.

Вхід вільний. Але організатори просять попередньо зареєструватися, щоб розрахувати кількість сидячих місць: https://goo.gl/1BZFHH.

Нагадаємо, це не перша лекція від Beetroot Academy. У вересні менеджер з розвитку цієї ІТ-школи Аксель Нордфельдт розповідав про принципи та цінності інженера, винахідника та підприємця Ілона Маска. А у серпні компанія організувала чотири перегляди документального серіалу про видатних дизайнерів сучасності — «Абстракція: мистецтво дизайну».

Довідка: Дизайн-мислення — методика для створення інновацій, яку активно використовують у роботі такі компанії як Google, Apple, Samsung, IBM, IKEA та інші. Одним з його принципів його є емпатія — вміння поглянути на світ очима інших людей, зрозуміти їх потреби, бажання.

Головна особливість дизайн-мислення, на відміну від аналітичного мислення, — не критичний аналіз, а творчий процес, в якому деколи найнесподіваніші ідеї ведуть до кращого вирішення проблеми.

Ольга Лях

Перейти до вмісту