Ви тут:
Кримінал Полтавщина Суспільство 

У Полтаві патрульні швидко затримали чоловіка, який з ножем напав на жінку

У Полтаві патрульні швидко затримали чоловіка, який з ножем напав на жінку

Днями патрульні поліцейські отримали повідомлення про те, що невідомий чоловік в під’їзді одного з будинків, що по вулиці Шевченка із застосуванням ножа напав на жінку та забрав у неї три золоті каблучки.

Патрульні за декілька хвилин прибули на місце та вияснили всі обставини події. Орієнтування на затримання зловмисника було передано усім екіпажам, повідомляють у поліції.

Завдяки ефективному застосуванню оперативних заходів інспектори затримали підозрюваного в одному із ломбардів на вулиці Шевченка. У присутності правоохоронців чоловік почав класти до рота та ковтати викрадені каблучки. Одну з них поліцейські встигли забрати з рук зловмисника, а дві інші прийшлось вилучати за допомогою медиків. Також під час поверхневого огляду у 28-річного підозрюваного було виявлено предмет, схожий на ніж. На місце події викликали СОГ.

Затриманим за підозрою у скоєнні розбійного нападу виявився раніше неодноразово судимий полтавець. Слідчими відділення поліції № 1 міста Полтава за даним фактом розпочато кримінальне провадження відповідно за частиною 1 статті 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Перейти до вмісту