Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Хоролі охорона здоров’я є пріоритетом роботи місцевої влади

У Хоролі охорона здоров’я є пріоритетом роботи місцевої влади

Днями голова районної ради, заступник голови районної державної адміністрації та депутат обласної ради Михайло Міщенко на запрошення головного лікаря Михайла Винограда відвідали Центральну районну лікарню.

Приводом для цього стало введення в експлуатацію нового, сучасного реанімобіля, повідомляють у районній раді.

Сам автомобіль був придбаний за кошти обласного бюджету які надаються депутатам обласної ради, в даному випадку Михайлу Міщенку, для розвитку територіальних громад.  Обладнання для реанімобіля було придбано ЦРЛ окремо.

Після проведення робіт по встановленню обладнання у салоні автомобіля він набув статусу спеціального транспорту який здатен забезпечити термінове транспортування тяжкохворих як до лікарень обласного центру так і до лікарень міста Київ.

Під час огляду автомобіля та ознайомлення із його конструктивними особливостями, головний лікар Михайло Виноград подякував депутату обласної ради Михайлу Міщенку за розуміння проблем лікувальної установи та оперативність у прийнятті рішень.

Потім Михайло Виноград запропонував гостям оглянути стоматологічні кабінети де нещодавно встановили нове обладнання для лікування пацієнтів.

В ході огляду, головний лікар поділився планами на майбутнє по розбудові інфраструктури закладу та поліпшення його матеріальної бази в тому числі побудову ліфта до реанімації та хірургічного відділення і здійснення ремонту в пологовому відділенні.

На сам кінець Віра Мартюк та Сергій Абрамов подякували Михайлу Міщенку за його вклад у розвиток Хорольської громади, а також Михайлу Винограду за його наполегливість і неухильність у вирішенні питань покращення охорони здоровя на Хорольщині.

Без уваги не залишився і вклад у розвиток медицини депутата обласної ради Фахраддіна Мухтарова.

На прикладі Хорольської центральної районної лікарні становиться очевидним , що співпраця усіх органів влади починаючи від депутатського корпусу та органів виконавчої влади і закінчуючи конкретними виконавцями дає необхідні результати і сприяє розвитку громади.

Перейти до вмісту