Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Свято Віри, Надії, Любові: у Лубнах відзначили День усиновлення

Свято Віри, Надії, Любові: у Лубнах відзначили День усиновлення

 

У День святих Віри, Надії, Любові та їхньої матері Софії в нашій державі відзначається День усиновлення. Це свято символізує милосердя, сподівання та надію людини на краще життя, а дитині, яка залишилася без підтримки найрідніших людей – усиновлення, прийомні родини, опіка, дарує затишок, любов та турботу.

Громадяни, приймаючи в родини дітей, які за різних життєвих обставин втратили свою сім’ю та залишилися без батьківського піклування,  виявляють найкращі людські почуття та моральні чесноти. Усиновити дитину-сироту, полюбити,  виховати і виростити, як рідну ― це надзвичайно важливий крок. Так у цьому році у Лубнах було усиновлено 2 дитини, на 10 дітей оформлено опіку-піклування. Саме вони вселяють в дитячі душі і серця віру, надію та любов, роблять дитинство світлим і радісним.

Серце у людини є ― щоб думати не тільки про себе, така давня життєва істина стала змістом життя для батьків-усиновлювачів, прийомних батьків та опікунів. Так було завжди ― історію і країну творять люди, історію щасливого дитинства творять батьки.

Тож минулої неділі за ініціативи служби у справах дітей виконавчого комітету Лубенської міської ради (начальник Тетяна Башлій) у храмі Різдва Пресвятої Богородиці відбувся молебень за дітей та батьків, які дали малюкам найважливіше – щастя мати родину, мати тата і маму.

Благочинний Лубенського округу отець Іван благословив усіх присутніх, побажав, щоб щедрість та милосердя людських душ заради спасіння дітей примножувалися з кожним днем, а Віра, Надія і Любов ніколи не залишала їхні серця.

Також цього дня родини з дітьми, які причетні до Дня усиновлення мали можливість безкоштовно відвідати цирк «Аріна», який цими днями гастролював у нашому місті. Всі відчули миті щастя, радості та побувати у країні веселого дитинства.

 

Перейти до вмісту