Ви тут:
Культура Оголошення Полтавщина Суспільство традиції 

Полтавців запрошують написати Всеукраїнський диктант національної єдності

Всеукраїнський диктант національної єдності у День української писемності та мови традиційно запрошують написати полтавців 9 листопада.

Організатором заходу вже 17-тий рік поспіль є Українське радіо, зі студії якого телеканал і робитиме включення.

З 12:00 до 13:00 полтавців запрошують написати диктант національної єдності разом у Полтавській обласній бібліотеці для юнацтва ім. Олеся Гончара.

Це чудова нагода об’єднатися всім, хто любить і шанує рідне слово, хто прагне говорити українською мовою і підносити її престиж! Підтримай хвилю єдності й україномовності у нашій бібліотеці – кажуть організатори.

Нагадаємо, за час проведення Всеукраїнського диктанту національної єдності постійно збільшується аудиторія та географія учасників. Десятки тисяч листів надходять з усіх областей України, а також із-за кордону: Німеччини, Бельгії Великої Британії, Канади, Аргентини, Литви, Норвегії, Польщі, Швеції, Франції, Росії, Білорусі, Молдови, Таїланду. Усі, хто писатиме радіодиктант, зможуть надіслати його на перевірку до редакції Українського радіо або дочекатися, поки текст з’явиться на сайті й перевірити власноруч.

Перейти до вмісту