Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Полтавських поштарів привітали із Всесвітнім днем пошти (ФОТО)

Полтавських поштарів привітали із Всесвітнім днем пошти (ФОТО)

Учора в міському будинку культури відбулися урочистості з нагоди Всесвітнього Дня пошти. На захід запросили працівників Поштамту та Полтавської дирекції Українського державного підприємства зв’язку «Укрпошта». Про це повідомили у Полтавській міській раді.

Серед запрошених на свято і Лариса Купченя. Жінка працює на пошті з 2009 року:

– Я працюю листоношею 2-го відділення поштового зв’язку. Мені подобається моя професія тим, що ми кожен день спілкуємося з людьми. Звичайно, це нелегка робота, відповідальна. Потрібно бути уважним в своїх діях, щоб усі листи, за які я відповідаю, дійшли до своїх адресатів. Але знаєте, приємно, коли спостерігаєш, як хтось отримав довгоочікуваний лист, добрі звістки. Дуже часто маю справу з людьми похилого віку, бо приношу їм пенсію. Для них візит працівника пошти це ще й живе спілкування.

Привітав полтавських поштарів зі святом міський голова Олександр Мамай. Звертаючись до них зі сцени, очільник міста зазначив, що з часом ця професія не втрачає своєї важливості:

– Шановні поштарі! Ви здатні скоротити відстані, передати тепло сердець, об’єднати людей. В епоху мобільного зв’язку, інтернету, поштовий зв’язок не втрачає свого значення, адже листоноша дійде туди, куди інтернет ще не дійшов! Щиро дякую вам за нелегку, але почесну, необхідну роботу! Від усього серця бажаю вам і вашим рідним здоров’я та благополуччя, душевної рівноваги та миру! Хай всі звістки, що ви приносите полтавцям, та ті, що приходять вам, – будуть добрими! 

Нині у Полтаві функціює 26 поштових відділень, на яких трудяться понад 700 працівників Поштамту та Полтавської дирекції Українського державного підприємства зв’язку «Укрпошта». З них, майже 130 – це листоноші. Усі вони, в рамках програми соціального забезпечення “Турбота”, отримали по 600 гривень матеріальної допомоги з нагоди професійного свята.

Під час урочистостей, кращих з кращих працівників пошти, очільник міста Олександр Мамай особисто нагородив Почесними грамотами виконавчого комітету та преміями.

Кульмінаційним моментом заходу стало вручення сертифікату на отримання службового житла листоноші першого класу відділення поштового зв’язку № 39 Оксані Григоренко. Жінка перебувала на квартирній черзі з 2008 року.

Та на цьому подарунки не закінчилися. Вже традиційно серед присутніх у залі поштарів були розіграні 15 путівок на двох до Львова.

Після розіграшу, на присутніх у залі чекав чудовий концерт за участі молодих талановитих полтавських виконавців. Також, свій чарівний спів публіці дарувала переможниця телепроекту “Україна має талант” Олена Ковтун, а настрій присутнім піднімав найвеселіший співак української естради Олександр Кварта.










Перейти до вмісту