Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Полтавщина посіла 7 місце на Всеукраїнській спартакіаді серед державних службовців України

Полтавщина посіла 7 місце на Всеукраїнській спартакіаді серед державних службовців України

На минулому тижні в Ужгороді пройшла Всеукраїнська спартакіада серед державних службовців України.

У спартакіаді взяли участь 22 команди з усієї України. Учасники змагались в іграх у волейбол, настільний теніс, шахи, шашки та у футзал.

Полтавщину представляла команда державних службовців під керівництвом тренера – голови Полтавського обласного ФСТ “Спартак” Олега Власенка та представника команди – заступника голови – керівника апарату Полтавської ОДА Миколи Білоконя.

До команди увійшли представники Кобеляцького, Чутівського, Карлівського, Полтавського, Решетилівського, Кременчуцького об’єднаних управлінь Пенсійного фонду,  міжрайонного управління у Гребінківському та Пирятинському районах Головного управління Держгеокадастру, Оржицької, Полтавської, Решетилівської, Новосанжарської, Козельщинської, Глобинської, Миргородської райдержадміністрацій, Управління інфраструктури та туризму ОДА, головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області, Управління Державної казначейської служби.

“Завдяки роботі Олега Власенка ми вибороли 7 місце. Будемо тренуватись та ретельніше готуватись, щоб наступного року показати ще кращий результат”, – сказав представник команди Микола Білокінь.

У шашках Полтавську область виборола золото.

 

У грі в настільний теніс наша команда посіла 5 місце, у шашках – 7 місце, у футзалі – 9 місце та у волейболі – 18 місце.

“Лише наша команда підійшла до цієї спартакіади з відповідальністю. Заступник голови ОДА був лише у команді з Полтавської області”, – наголосив тренер команди Олег Власенко.

 

Перейти до вмісту