Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Поліцейські охорони Полтавщини відзначили 65-у річницю створення служби (ФОТО)

Поліцейські охорони Полтавщини відзначили 65-у річницю створення служби (ФОТО)

Урочисті заходи з нагоди відзначення ювілейної дати створення служби відбулись в актовому залі Головного управління Національної поліції Полтавщини.

 «Ви – це історія. І кожен з вас зробив вагомий внесок в розвиток служби охорони» – звернувся до ветеранів охорони зі словами вдячності  виконуючий обов’язки начальника Управління поліції охорони підполковник поліції Олег Антонюк.

Виконуючий обов’язки заступника начальника ГУНП області Володимир Абрамов зазначив, що служба охорони навчила працювати та дала поштовх до самореалізації сотням і тисячам працівників органів та підрозділів внутрішніх справ області, в тому числі багатьом керівникам. Про це повідомили у ГУ НП у Полтавській області.

Від імені ветеранів з привітанням виступив голова фонду пенсіонерів служби охорони, багаторічний керівник Управління Державної служби охорони Віктор Міщенко. Він відзначив, що набуті десятками років традиції та неоціненний досвід із забезпечення охорони майна та безпеки громадян з честю підтримують нинішні працівники Управління поліції охорони області. 

Після слів привітання колишніх керівників, працівників служби та гостей, присутні вшанували хвилиною мовчання всіх працівників, які загинули під час несення служби.

За значний внесок у розвиток служби десятки ветеранів та діючих працівників поліції  охорони нагороджені відзнаками як правами керівника Управління поліції охорони, так і ГУНП області та обласної державної  адміністрації.

Після вручення нагород та відзнак працівникам поліції охорони, для всіх присутніх відбувся святковий концерт.


Перейти до вмісту