Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Оперативний штаб запобіг незаконному захопленню сільськогосподарського підприємства, – Олег Тимченко

Оперативний штаб запобіг незаконному захопленню сільськогосподарського підприємства, – Олег Тимченко

24 жовтня під головуванням начальника Головного територіального управління юстиції у Полтавської області, заступника голови оперативного штабу захисту представників аграрного бізнесу від рейдерів у Полтавській області Олега Тимченка відбулося чергове засідання штабу.

Під час засідання Олег Тимченко проінформував присутніх про спробу незаконної зміни керівництва та засновників СТОВ «Агрофірма «Оржицька» (Кременчуцький р-н.), підробку документів щодо купівлі-продажу частки у статутному капіталі та виходу зі складу засновників товариства.

«Завдяки налагодженій співпраці органів державної влади та їх оперативному реагуванню вдалось запобігти спробі рейдерського захоплення сільськогосподарського підприємства», – зазначив заступник голови штабу.

Також, на засіданні штабу розглядалися колективні звернення власників земельних паїв про скасування договорів оренди землі та власників майнових сертифікатів про повернення майна з незаконного володіння.

Під час засідання представник Головного управління Держгеокадастру у Полтавській області доповів про результати проведених перевірок за фактами конфліктних ситуацій, пов’язаних із заволодінням та користуванням землею на території Полтавської області.

Також, заслухано інформацію про роботу мобільних точок доступу до системи безоплатної правової допомоги, якими здійснено 28 виїздів до районів області, в ході яких на особистому прийомі надано роз’яснення норм чинного законодавства 65 громадянам.

Перейти до вмісту