Ви тут:
Суспільство Україна 

Наша спільна задача з Парламентом – покласти край залежності пенсіонерів від політичних рішень, – Володимир Гройсман

Наша спільна задача з Парламентом – покласти край залежності пенсіонерів від політичних рішень, – Володимир Гройсман

Спільне завдання Уряду й Парламенту цього пленарного тижня – ухвалити необхідні рішення, встановити справедливу систему та покласти край залежності пенсіонерів від політичних рішень.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, пише Урядовий портал.

«Розпочинається черговий пленарний тиждень. Країна очікує, що на цьому тижні буде прийняте рішення по надважливій пенсійній реформі. Це – збільшення пенсій для близько 9 млн пенсіонерів вже в цьому році. Це – автоматичний щорічний перерахунок пенсій відповідно до інфляції та зростання зарплати. Це – можливість підвищувати пенсії в майбутньому, завдяки ліквідації дефіциту Пенсійного Фонду», – відзначив Глава Уряду.

Він звернувся до народних депутатів із закликом ухвалити необхідні рішення.

«Я зі свого боку звертаюся до народних депутатів з проханням дати старт підвищенню виплат для наших пенсіонерів уже в жовтні. Наша спільна задача з Парламентом на цьому тижні встановити справедливу систему та покласти край залежності пенсіонерів від політичних рішень», – підкреслив Прем’єр-міністр.

Перейти до вмісту