Ви тут:
децентралізація Полтавщина Суспільство 

На Гребінківщині готують стратегію розвитку ОТГ

На Гребінківщині готують стратегію розвитку ОТГ

В рамках проекту USAID Пульс, в Гребінківській міській раді  відбулося чергове засідання робочої групи з підготовки проекту Стратегії розвитку Гребінківської об’єднаної територіальної громади, за участю експерта проекту Ірини Дудки.

Про це повідомили у Гребінківській міській раді.

Як повідомлялося раніше, робоча група створена у відповідності до розпорядження міського голови від 21.06.2017 року № 173, до її складу включено представники різних галузей громади: управлінці, освітяни, медики, підприємці, працівники культури, представники громадськості та інші.

Свою роботу група розпочала ще у червні п. р. Протягом серпня-вересня в місті проведено опитування жителів громади, а також – представників бізнесу. 25 жовтня п. р., на засіданні обговорено ряд питань, зокрема: проведено аналіз опитування мешканців громади і підприємців, в порівнянні з рейтингом проблем та їх структурою, визначених робочою групою, ще в червні – липні 2017 року, зроблено висновок про те, що вони чітко співпадають між собою.

На зустрічі обговорили базові проблеми громади станом на 2017 рік та ключові напрямки розвитку Гребінківської об’єднаної громади – економічний розвиток, створення комфортних та безпечних умов проживання, розвиток культури та туризму.

Учасники робочої групи визначили своє бачення розвитку та місії Гребінківської ОТГ.

Наступне засідання заплановане на 23 листопада 2017 року.

Перейти до вмісту