Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

З початку 2017 учасникам АТО на Полтавщині надано наказів більше ніж на 3,6 тис. гектарів землі

З початку 2017 учасникам АТО на Полтавщині надано наказів більше ніж на 3,6 тис. гектарів землі

З початку 2017 року до структурних підрозділів  Головного управління Держгеокадастру та органів місцевого самоврядування учасники АТО подали  4983 заяви на отримання земельних ділянок.

Протягом зазначеного періоду військові отримали 1985 дозволів на розробку землевпорядної документації для відведення землі загальною площею понад 3630 гектарів. Інші звернення знаходяться на стадії розгляду. Із земель державної власності учасники АТО здебільшого отримають ділянки для ведення особистого селянського господарства.

Довідково:

З метою налагодження координаційної роботи з питання виділення земельних ділянок учасникам АТО в області, структурними підрозділами Головного управління Держгеокадастру  визначені відповідальні спеціалісти по наданню консультативної допомогти учасникам АТО щодо реалізації права на відповідні земельні ділянки та здійснення  координаційної роботи.

Військові можуть ознайомитись із переліком відповідальних спеціалістів у розрізі районів, а також з матеріалами про вільні ділянки на сайті Головного управління Держгеокадастру у Полтавській області у рубриці «Інформація для учасників АТО та членів їх сімей».

Перейти до вмісту