Ви тут:
Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

Відшкодування втрат на понад 36 млн грн забезпечили полтавські аудитори за січень-серпень 2017 року

Відшкодування втрат на понад 36 млн грн забезпечили полтавські аудитори за січень-серпень 2017 року

Протягом січня-серпня 2017 року фахівці Управління Північно-східного офісу Держаудитслужби в Полтавській області забезпечили відшкодування втрат фінансових і матеріальних ресурсів на суму понад 36 млн грн.

За матеріалами контрольних заходів правоохоронні органи розпочали 19 досудових розслідувань та вручили 2 письмових повідомлень про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

До установ, під час ревізій яких виявлено порушення, застосовано 70 заходів впливу: у 35 випадках зупинено операції з бюджетними коштами, у 26 – зменшено бюджетні асигнування на суму 8,5 млн грн., в 9 випадках призупинено бюджетні асигнування.

За недотримання законодавства 252 посадові особи притягнуто до адміністративної відповідальності, 63 – до дисциплінарної та матеріальної, 3 особи звільнено з посад.

До суду предявлено 2 позови щодо відшкодування винними особами втрат фінансових і матеріальних ресурсів на суму понад 1,2 млн грн.

Для запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, до Державної служби фінансового моніторингу України направлено відомості про виявлені фінансові операції, що підлягають фінансовому моніторингу, на загальну суму більш як 98,8 млн грн.

Прес-служба Управління Північно-східного офісу

Держаудитслужби в Полтавській області

Перейти до вмісту