Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

В Машівському районі продовжують ремонтувати дорогу, яка веде на Кобеляки

В Машівському районі продовжують ремонтувати дорогу, яка веде на Кобеляки

Упродовж останніх трьох тижнів одночасно декілька філій ДП «Полтавський облавтодор» ремонтують дорогу Т-17-35 Кобеляки-Нехвороща-Машівка. З часу будівництва тут не проводилося жодних капітальних чи поточних ремонтів. Роботи проводяться за рахунок співфінансування з районного бюджету.

На автодорозі, що з’єднує Машівку та Кобеляки, нині проводиться активний ямковий ремонт. За допомогою спецтехніки зрізається пошкоджене покриття на окремих ділянках. Далі укладається гаряча асфальтобетонна суміш. Роботи виконує ДП «Полтавський облавтодор». Про це повідомили в прес-службі Служби автомобільних доріг у Полтавській області.

– Вже відремонтовано 15 кілометрів покриття. Тут працюють три наші філії: Машівський райавтодор, Карлівський райавтодор та Копилянська дорожньо-експлуатаційна дільниця. Кожна бригада ремонтує окремі ділянки дороги, – розповідає директор ДП «Полтавський облавтодор» Віталій Туз.

Фінансування робіт здійснюється з декількох джерел одночасно: частину коштів виділяє Служба автомобільних доріг, на балансі якої знаходиться дана дорога, а частину коштів виділено з районного бюджету. Вже виконано робіт на 1 мільйон гривень. Окрім ремонту дорожники проводять покіс трави та планування узбіч. Якість та хід виконання робіт ДП «Полтавський облавтодор» контролюють інспектори Служби автомобільних доріг.

This image requires alt text, but the alt text is currently blank. Either add alt text or mark the image as decorative.

Перейти до вмісту