Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

У Полтавській ОДА стартував курс тренінгів з презентації інвестиційних проектів конкурсу «Горизонти Полтавщини»

У Полтавській ОДА стартував курс тренінгів з презентації інвестиційних проектів конкурсу «Горизонти Полтавщини»

У Полтавській ОДА стартував курс тренінгів та консультацій з оформлення та презентації інвестиційних проектів за методикою UNIDO для учасників ІІ етапу конкурсу інвестиційних проектів «Горизонти Полтавщини».

Нагадаємо, що 18 липня оголосили про початок конкурсу, а саме — прийом заявок із сформульованими бізнес-ініціативами, реалізація яких потребує інвестиційних ресурсів. Усього на розгляд Експертного комітету подали 42 заявки.

За галузевими напрямами це і альтернативна енергетика та енергоефективні технології; агропромисловий розвиток; інфраструктура та транспорт; освіта і наука; туризм; промислове виробництво; спорт, розваги, дозвілля та охорона здоров’я.

Ми проводимо тренінги, для того, аби наші учасники змогли написати якісну бізнес-ідею, яку представлять на Міжнародному економічному форумі, що відбудеться 17 жовтня, — розповіла директор Департаменту економічного розвитку та залучення інвестицій Полтавської ОДА Інна Іщенко.

По завершенню цього етапу, відбудуться конкурси проектів, найкращі ідеї отримають призові місця і цінні подарунки від спонсорів. Також відбудеться їх промоція на Міжнародному форумі, для зацікавлення інвесторів, які зможуть реалізувати залучення коштів для проекту.

Переможців визначать у трьох номінаціях. Для їх відбову створили комісію, за результатами засідання якої, кожен її член надаватиме індивідуальну оцінку проекту. Як запевнила Інна Іщенко, це буде відкритий та прозорий конкурс.

Олена Шамова з Лубен, яка взяла участь у тренінгу, розповіла, що має свій проект — клуб сімейного фітнесу та школу.

Я зверталася до РДА нашого міста і мені запропонували взяти участь у конкурсі. По завершенню тренінгу, хочу навчитися складати бізнес-плани. Сподіваюся отримати інвестиції у свій проект і розширити справу, — розповіла жінка.

Зазначимо, що конкурс інвестиційних проектів «Горизонти Полтавщини» є заходом обласної програми сприяння залученню інвестицій, розвитку економічного співробітництва та формування позитивного іміджу Полтавської області на 2017 – 2020 роки. Його метою якого є: виявлення перспективних бізнес ідеї, які можуть бути реалізовані шляхом залучення інвестиційних ресурсів; сприяння в реалізації перспективних інвестиційних проектів шляхом створення належного іміджевого середовища та проведення промоційних заходів; формування пакету проектних пропозицій, що готові до реалізації за рахунок інвестування; розповсюдження пакету інвестиційних пропозицій серед потенційних інвесторів або інституцій, що надають сприяння в залученні інвестицій.

Перейти до вмісту