Ви тут:
Освіта Полтавщина Суспільство 

У Полтаві студентів УМСА урочисто посвятили в університетську родину

У Полтаві студентів УМСА урочисто посвятили в університетську родину

1 вересня у Палаці дозвілля “Листопад” відбулась урочиста посвята у студенти Вищого державного навчального закладу України “Українська медична стоматологічна академія”.  Про це повідомили в міськраді міста.

Сьогодні усі першокурсники вперше вдягли традиційні білі халати та склали клятву. Серед них і “за хвилину студент” Андрій:

— В Україні цей навчальний заклад, а тепер уже він став і моїм, вважається одним із найкращий, — гордиться Андрій Бублій. — Навчатимусь на стоматолога і таких шлях обрав собі ще з дитинства. Дивився на батька, який також стоматолог і тепер рівняюсь на нього. Сподіваюсь, в майбутньому у мене все вийде.

Привітати першокурсників завітали міський голова Олександр Мамай, представники обласного та міського управлінь охорони здоров’я, духовенство, батьки винуватців свята та рідні, друзі, випускники навчального закладу, які сьогодні вже є знаними та успішними в галузі медицини.

Відкрив урочисту посвяту у студенти ректор академії В’ячеслав Ждан. Він побажав студентам високих досягнень у навчанні, які стануть запорукою визначних успіхів у майбутньому.

Зі сцени своє вітальне слово до присутніх звернув міський голова Олександр Мамай:

— Шановні студенти, від сьогодні розпочинається нова сторінка вашого життя. Ви зробили свій вибір, сподіваюсь, обдумано. Адже професія лікаря — це велика відповідальність. Вбирайте усі знання, якими ділитимуться із вами мудрі викладачі, самовдосконалюйтесь. Не втрачайте жодної можливості, аби дізнатись більше, стати кращими. Попереду у вас роки навчання, тож нехай вони будуть успішними і нехай вам щастить! Зі святом!

Кульмунацією заходу стало вручення першокурсникам студентського квитка і так званого ключа знань.

 

Перейти до вмісту