Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Лубнах поліцейські перевірили місця масового відпочинку молоді

У Лубнах поліцейські перевірили місця масового відпочинку молоді

Розпочався новий навчальний рік. Багато дітей ,зокрема студентів вирвалися із своїх батьківських домівок і з-під опіки батьків, тож тепер далеко від дому і в чужому місті можна дозволити собі набагато більше, аніж вдома.

Наприклад закурити цигарку чи випити пива. У зв’язку з цим з початком нового учбового року співробітники сектору ювенальної превенції Лубенського відділу поліції розпочинають також працювати в посиленому режимі, зокрема у навчальних закладах міста та району, а також у місцях масового відпочинку молоді та у розважальних закладах, повідомляють у Лубенському відділі поліції.
Так днями інспектор сектору ювенальної превенції Катерина Сорокотяга спільно із дільничними офіцерами поліції провели відпрацювання місць масового відпочинку місцевої молоді, а це здебільшого парки та майданчики відпочинку у дворах міста. В ході перевірок порушень діючого законодавства неповнолітніми виявлено не було, але все ж із підлітками були проведені профілактичні бесіди та винесені усні попередження про недопущення вживання останніми алкогольних напоїв, тютюнових виробів, а також перебування на вулиці та у розважальних закладах міста без супроводу дорослих після 22.00 години.

Перейти до вмісту