Ви тут:
Оголошення Полтавщина Суспільство 

У Кременчуці стартує Громадський бюджет

У Кременчуці стартує Громадський бюджет

11 вересня відбудеться великий публічний захід, під час якого буде оголошено старт прийому проектних пропозицій на конкурс Громадського бюджету м. Кременчука 2017 року.

Захід передбачає кілька блоків:
– засідання Робочої групи з питань реалізації Грмадського бюджету 2017 року;
– презентація результатів дослідження сильних і слабких сторін інформаційної кампанії Громадського бюджету м. Кременчука 2016 року;
– навчальний тренінг з питань Громадського бюджету м. Кременчука 2017 р.
Місце проведення заходу: м. Кременчук, площа Перемоги, 2, велика зала міськвиконкому.
Дата і час проведення: 11.09.2017, 15.00-18.00, повідомляють у міській раді.
Нагадуємо, що у 2017 році загальний бюджет складає 3,0 млн грн, максимальна вартість однієї проектної пропозиції складає 250,0 тис. грн.
Детальніше про ГБК-2017: https://kremen.pb.org.ua
 
Громадський бюджет м. Кременчука 2017 р. реалізується виконавчим комітетом Кременчуцької міської ради за підтримки ВГО «Інститут бюджету та соціально-економічних досліджень» (ІБСЕД) у рамках проекту «Зміцнення місцевої фінансової ініціативи (ЗМФІ – ІІ) впровадження» за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID); ГО «Культурний ді@лог» у рамках проекту «Альтернативні інструменти інформаційної кампанії Громадського бюджету м. Кременчука» в рамках програми «Публічні бюджети від А до Я: інформування, активізація та залучення громадянського суспільства», що виконується Фондом Східна Європа у партнерстві з Фундацією польсько-української співпраці ПАУСІ за фінансової підтримки Європейського Союзу.

 

Перейти до вмісту