Ви тут:
децентралізація Полтавщина Суспільство 

У Глобинській громаді розпочали виборчий процес

У Глобинській громаді розпочали виборчий процес

Відповідно до рішення   23 сесії Глобинської міської ради І скликання від 17 серпня 2017 року,  про призначення перших виборів старост Глобинської міської територіальної громади,   розпочато виборчий процес. Про це повідомили в міськраді міста.

Та втім,  від самого початку,  виникли і перші труднощі. Голова Глобинської міської виборчої комісії  Юрій Лучко, який був делегований до складу комісії політичною партією Блок Петра Порошенка «Солідарність»,   за особистими обставинами не взмозі належним чином виконувати обов’язки  голови комісії та,  взагалі, брати участь в роботі виборчої комісії,   про що подав відповідну заяву до Глобинської районної виборчої комісії. Тому,  засідання міської виборчої комісії проводила заступник голови цієї комісії Наталія Артеменко. На одне з перших засідань,  на якому  було прийнято рішення «Про оголошення початку виборчого процесу перших виборів старост Глобинської міської територіальної громади»,  прибула більшість членів міської виборчої комісії, що входять до її складу.

За участю секретаря Глобинської міської ради Світлани Лазаренко було обговорено ряд організаційних питань  щодо роботи   міської виборчої  комісії по проведенню перших виборів старост Глобинської міської територіальної громади. Участь в роботі міської виборчої комісії брала голова районної виборчої комісії  Надія Власюга.

Перейти до вмісту