Ви тут:
Анонс Оголошення Полтавщина Суспільство 

Про те, як захистити свої землі від рейдерського захоплення розкажуть жителям Чутівщини

Про те, як захистити свої землі від рейдерського захоплення розкажуть жителям Чутівщини

5 вересня до с-ща Чутове відбудеться черговий виїзд мобільної групи у рамках роботи мобільних точок доступу до системи безоплатної правової допомоги, які створені з метою інформування представників аграрного сектору щодо забезпечення захисту їх прав від спроб рейдерських захоплень землі чи урожаю.

Під час візиту фахівці системи безоплатної правової допомоги Полтавщини та органів юстиції області зустрінуться з керівництвом району, головами сільських, селищних рад та представниками аграрного сектору, поінформують присутніх про питання безоплатної передачі земельних ділянок громадянам, способи захисту прав на земельні ділянки, спадкування нерухомого майна, роботу комісії з розгляду скарг на дії чи бездіяльність державного реєстратора, земельних спорів, які вирішуються в судовому порядку, правові послуги системи безоплатної правової допомоги та органів юстиції області тощо. 

Зустріч відбудеться о 10.00. у Чутівській районній державній адміністрації за адресою: с- ще Чутове, вул. Центральна, 4.

Додатково повідомляємо, що по завершенні зустрічі з представниками місцевої влади та аграріями, у Чутівському бюро правової допомоги за адресою: с-ще Чутове, вул. Набережна, 15 відбудеться консультування громадян.

Запрошуємо жителів с-ща Чутове та Чутівського району отримати фахові юридичні консультації.

Перейти до вмісту