Ви тут:
Кримінал Полтавщина Суспільство 

Полтавця, який обікрав свого роботодавця, притягнуть до відповідальності

Полтавця, який обікрав свого роботодавця, притягнуть до відповідальності

Працівники відділення поліції №1 міста Полтава встановили особу, яку підозрюють у крадіжці обладнання на суму майже 70 тисяч гривень із однієї з квартир в будинку по вулиці Соборності. Три кондиціонери, дорогий унітаз та сантехнічне обладнання, як виявилось, викрав та в подальшому здав у ломбард 32-річний полтавець, якого найняли господарі для проведення ремонту в помешканні. Про це повідомили у ГУ НП у Полтавській області.

Одразу після виявлення крадіжки, робітник свою причетність до правопорушення категорично заперечував. Раніше проблем із законом чоловік не мав, тож правоохоронці не відкидали можливість того, що він і справді міг стати прикриттям для протиправних дій інших злодіїв.

«У ході проведення оперативних заходів працівники кримінальної поліції виявили викрадені речі в одному з ломбардів міста, – розповів начальник відділення поліції № 1 міста Полтава Сергій Махно. – У ломбарді вдалось отримати інформацію про те, що саме даний чоловік викрав і згодом здав речі до ломбарду, отримавши за це загалом близько 22 тисяч гривень».

Працівники поліції вилучили викрадені речі та повернули їх власнику. За даним фактом відомості було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Відповідно до санкції даної статті зловмиснику загрожує покарання у виді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Перейти до вмісту