Ви тут:
Оголошення Полтавщина Суспільство 

Полтавців запрошують на фотовиставку “Полтавці на велосипедах”

Полтавців запрошують на фотовиставку “Полтавці на велосипедах”

Учора у виставковій залі Полтавського літературно-меморіального музею В.Г.Короленка до дня м. Полтави відкрилася фотовиставка «Полтавці на велосипедах», автором якої є заступник керівника громадської організації «ВелоПолтава» Юрій Репало.

У компактній залі розмістилося 26 репортажних робіт, на яких можна побачити обличчя щасливих людей, що живуть повноцінним здоровим життям. Серед активних полтавців, учасників велоруху, можна зустріти людей абсолютно різних професій: лікарів, посадовців, музейників, викладачів, бізнесменів, робочих та багатьох інших, а також студентів, дітлахів. Всі вони об’єднані в одному пристрасному пориві до руху, польоту, творчості.

Дякуючи активній роботі керівників ГО «ВелоПолтава», полтавці постійно об’єднуються для різноманітних цікавих пізнавальних велопоїздок. Під час таких прогулянок або походів фотоапарат Юрія Репала завжди напоготові. Він встигає не тільки контролювати рух колони велосипедистів, спрямовувати її у правильному напрямку, а й фотографує щасливі обличчя полтавців на велосипедах. А обличчя дійсно щасливі, адже люди, які знаходяться в активному русі, не можуть почуватися інакше.

Самого автора виставки на відкритті не було, – він знаходився у цей час у поході в горах Грузії. Але підтримати Юрія прийшли найближчі друзі, члени ГО «ВелоПолтава», полтавці на велосипедах та ті, хто підтримує здоровий спосіб життя.

Виставка експонуватиметься до 12 жовтня 2017 року.

Перейти до вмісту