Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Полтавська бібліотека №4 відзначила 65-річний ювілей

Полтавська бібліотека №4 відзначила 65-річний ювілей

Учора у бібліотеці-філії №4 відбулася низка заходів, присвячених 65-річчю закладу.

Першими прийшли привітати працівників улюбленої бібліотеки вихованці дитячого садочка №7 «Золота рибка», з яким ця бібліотека співпрацює багато років поспіль.

Діти виступили з віршами, теплими словами вдячності бібліотекарям, в дарунок яким вони виготовили чудову композицію з природних матеріалів, повідомляють в Управлінні культури.

З ювілеєм працівників філії № 4 та Всеукраїнським Днем бібліотек привітала начальник управління культури ВК ПМР Лариса Кречко і подарувала плазмовий телевізор, який дуже знадобиться закладу, буде використовуватися під час проведення масових заходів.

Потім у бібліотеку-ювілярку завітали з привітаннями читачі молодшого шкільного віку. Для них тут провели казку-гру «Коли книги оживають». Вслід прийшли учні середнього шкільного віку – на них чекав дуже цікавий бібліокешинг «Під бібліотечним дахом». Школярі з ентузіазмом брали участь у грі-пошуку, організованому бібліотекарями, і у флешмобі «Читати – це модно!» Читати – це стильно! Читати – це класно і дуже престижно!».

Марафон святкових заходів завершив літературно-мистецький вечір для дорослих користувачів бібліотеки «Книга єднає покоління». Чудові пісні подарував бібліотекарям та користувачам відомий полтавський співак Іван Труш, солістки Театру народної пісні, інші виконавці популярних українських пісень і романсів.

Працівників бібліотеки з ювілеєм привітали директор МЦБС Таміла Дузенко, колеги з інших бібліотек системи, друзі закладу.

Перейти до вмісту