Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині поліція затримала ґвалтівника

На Полтавщині поліція затримала ґвалтівника

Крім цього, чоловік підозрюється у замаху на зґвалтування неповнолітньої. Обидві події сталися увечері 22-го вересня в курортному місті Миргород.

Близько першої ночі 23-го вересня до чергової частини Миргородського відділу поліції надійшло повідомлення від 19-річної містянки. Жінка повідомила, що 22-го вересня, близько 22-ї години, невідомий чоловік із застосування фізичного впливу зґвалтував її. Подія сталася, коли заявниця поверталася з роботи додому.

Зранку 23-го вересня до поліції звернувся миргородець та повідомив, що близько 20-ї години 22-го вересня на одній із вулиць невідомий чоловік намагався зґвалтувати його 13-річну доньку. Дівчині вдалося вирватися та втекти додому.

На розшук зловмисника орієнтували весь особовий склад поліції району та працівників апарату ГУНП, представників громадських формувань та громадськість.

У результаті проведеного комплексу пошукових заходів поліцейські упродовж доби встановили та затримали підозрюваного. Зловмисником виявився 54-річний мешканець міста Харків.

Начальник обласної поліції повідомив, що вийти на слід підозрюваного вдалося за допомогою відео з встановлених камер спостереження а також пильним громадянам, які вказали на схожу особу.

«54-річного харків’янина затримали у порядку статті 208-ї Кримінального кодексу України. Найближчим часом суд має обирати запобіжний захід, – зазначив Андрій Замахін, керівник поліції Полтавщини. – Працівники поліції продовжують збирати доказову базу та перевіряють причетність чоловіка до інших злочинів.»

За фактами замаху на зґвалтування неповнолітньої та зґвалтування, вчиненого повторно,  відрито кримінальні провадження за частиною 2 статті 152 та статтею 15, частиною 4 статті 152 Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.

 

Перейти до вмісту