Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На Лубенщині поліцейські навчали дітей безпеки дорожнього руху

На Лубенщині поліцейські навчали дітей безпеки дорожнього руху

З метою попередження та недопущення дитячого дорожньо-транспортного травматизму та в ході проведення щорічних профілактичних заходів «Увага! Діти на дорозі!» правоохоронці Лубенщини та журналісти місцевого телеканалу «Лубни» сьогодні відвідали загальноосвітню школу № 1 міста Лубен, де поспілкувалися із школярами та педагогами на тему безпеки дорожнього руху.


Перш за все інспектор сектору ювенальної превенції місцевого відділу поліції Катерина Сорокотяга розповіла школярам, яких правил необхідно дотримуватися під час пересування вулицею та на який колір світлофора можна її переходити, а також вікові обмеження, щодо пересування вулицею на велосипеді, повідомляють у Лубенському відділі поліції.

Окрім цього поліцейська звернулась до дітей із проханням і застереженням не порушувати внутрішнього шкільного розпорядку дня, не порушувати дисципліну та поводитись чемно. Після цього Катерина Михайлівна запросила дітей та їх викладача на вулицю, де вже на практиці продемонструвала дітям і роботу світлофора, і дорожню розмітку та дорожні знаки ,а також правила переходу по зебрі.
По завершенню зустрічі дітлахи уже самостійно демонстрували і закріплювали на практиці вивчений матеріал.

Перейти до вмісту