Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На Хорольщині провели футбольний турнір між кращими командами району

На Хорольщині провели футбольний турнір між кращими командами району

У рамках програми святкування 934-ї річниці Дня міста Хорола та 74-ї річниці визволення Хорольщини відфашистських загарбників 23 вересня 2017 року було проведено футбольний турнір між кращими командами Хорольщини. Турнір відбувся за сприянням Хорольської міської ради та організаційної підтримки члена президії Спортивної ради при виконавчому комітеті Хорольської міської ради, голови громадської організації «Футбольний клуб «Енергія» міста Хорол» Василя Олексенка.

У футбольному турнірі взяло участь чотири команди: ФК «Еліта» (с.Ялосовецьке), ФК «Зірка» (с.Новоаврамівка), ФК «Стандарт» (с.Березняки) та ФК «Ененергія» (м.Хорол). Призові місця розподілилися таким чином: І почесне місце на п’єдесталі слави зайняв ФК «Еліта», ІІ місце – ФК «Енергія» та ІІІ місце – ФК «Зірка», повідомляють у міській раді.

Упродовж останніх років сталися серйозні динамічні зміни як у суспільстві в цілому, так і в сфері фізичної культури і спорту. Одним з основних державних пріоритетів є залучення широких верств громадян до занять фізичною культурою і спортом, формування у свідомості людей важливої істини: здорова нація – запорука розвиненої, сильної держави. Міська рада як орган місцевого самоврядування зацікавлена у створенні належних умов для формування позитивного спортивного іміджу в місті, формування уявлень про здоровий спосіб життя, створення належних умов для заняття різними видами спорту, а також зміцнення матеріально-технічної бази. З цією метою реалізується міська «Програма розвитку фізичної культури і спорту міста Хорол у 2017 році». Зокрема, в рамках цієї програми було виділено кошти на проведення футбольного турніру.

 

Перейти до вмісту