Ви тут:
Оголошення Полтавщина Суспільство 

Мобільна точка доступу до безоплатної правової допомоги буде працювати у Зінькові

Мобільна точка доступу до безоплатної правової допомоги буде працювати у Зінькові

7 вересня з метою убезпечення громадян від агрорейдерства, інформування про можливості захисту їх земельних прав, у м. Зіньків буде здійснено виїзд мобільної групи у складі фахівців системи безоплатної правової допомоги та Головного територіального управління юстиції у Полтавській області.

Під час виїзду, на базі Зіньківського бюро правової допомоги за адресою: м. Зіньків, вул. Воздвиженська, 64, юристи будуть надавати безоплатні юридичні консультації представникам аграрного бізнесу, органів місцевого самоврядування та іншим громадянам щодо захисту земельних прав.

Вже традиційно у рамках роботи мобільної групи о 10.00. у приміщенні сесійної зали Зіньківської районної ради за адресою: м. Зіньків, вул. Воздвиженська, 40, відбудеться робоча зустріч керівництва району, голів сільських, селищних рад та представників аграрного сектору з фахівцями системи безоплатної правової допомоги Полтавщини та органів юстиції області.

Під час спілкування присутніх поінформують щодо особливостей безоплатної передачі земельних ділянок громадянам, способів захисту земельних прав, особливостей спадкування нерухомого майна, роботу комісії з розгляду скарг на дії чи бездіяльність державного реєстратора, земельних спорів, які вирішуються в судовому порядку, розкажуть представникам району про правові послуги системи безоплатної правової допомоги та органів юстиції області тощо. 

Довідково. Мобільні точки доступу до правової допомоги – це пункти доступу громадян до безоплатної правової допомоги, де фахівці системи БВПД спільно з представниками органів юстиції надають консультації громадянам щодо земельних прав, механізмів їх реалізації, захисту та діє відповідно до затвердженого графіку. Тобто будь-хто з громадян може звернутися у визначений у графіку час, місце та отримати кваліфіковану безоплатну юридичну консультацію.

Перейти до вмісту