Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

“Кожен поліцейський Полтавщини повинен працювати з максимальною віддачею”, – Олег Бех

“Кожен поліцейський Полтавщини повинен працювати з максимальною віддачею”, – Олег Бех

Сьогодні начальник поліції Полтавщини Олег Бех провів чергову відеоселекторну нараду з керівниками структурних та територіальних підрозділів поліції області.

На початку наради генерал вручив подяку від міського голови Олені Демяник – начальнику відділу психологічного забезпечення Управління кадрового забезпечення поліції Полтавщини. Капітан поліції безпосередньо займається психологічною реабілітацією поліцейських, які виконували свої обов’язки у зоні проведення АТО, повідомляють у поліції.

На зібранні учасники обговорили стан криміногенної обстановки в області. Олег Бех акцентував увагу присутніх на виявленні та вилученні з нелегального обігу зброї та вибухових речовин, активізації превентивної роботи серед молоді, а також протидії вуличній злочинності.

“Ми не повинні забувати, що служимо інтересам наших громадян та державі, – зазначив керівник поліції Полтавщини Олег Бех. – У такий складний для країни час поліція має працювати з максимальною віддачею, якісно та професійно. Зі свого боку ми будемо підтримувати тих поліцейських, які розуміють всі ризики та відповідально ставляться до виконання обов’язків. А тим, хто свою роботу виконує неякісно – надамо принципову оцінку”.

За результатами наради прийнято рішення щодо з’ясування доцільності перебування у займаних посадах чотирьох керівників секторів реагування патрульної поліції Полтавщини.

Перейти до вмісту