Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Дорожники Кременчука нарощують темпи та обсяги ремонтних робіт (ВІДЕО)

Дорожники Кременчука нарощують темпи та обсяги ремонтних робіт (ВІДЕО)

За останні два роки в місті вдалося виконати рекордну кількість ремонтних робіт на об’єктах дорожнього господарства. Наразі КП «Шляхове ремонтно-будівельне управління» проводить поточний ремонт дорожнього покриття на вулиці Софіївській.

Незважаючи на те, що на вулиці Софіївській виконується поточний ремонт шляхопроводу, дорожники мають дотримуватися технології асфальтування «великими картами», бо саме вона   сприяє збільшенню терміну експлуатації дороги. Водночас народний депутат наголосив на тому, що для того, аби дорожні роботи виконувалися якісно, місту треба мати нову сучасну техніку. Парк КП «Шляхове ремонтно-будівельне управління» поступово оновлюється новими зразками дорожніх автомобілів. Це у подальшому дасть можливість комунальному підприємству, робота якого є значно дешевшою у порівнянні із сторонніми підрядниками,  збільшити і обсяги ремонтів доріг, і, звичайно, покращити якість їх виконання. Вцілому, Юрій Шаповалов відзначив позитивну тенденцію в розбудові дорожнього господарства міста, зазначивши, що щороку дорожники   Кременчука нарощують темпи та обсяги ремонтних робіт.
Міський голова звернув увагу на тому, що кілька років тому, окреслюючи перспективи розбудови Кременчука, міською владою  було зроблено акцент на ремонті доріг. Відтоді  у місті до належного технічного стану приведено кілька магістральних автошляхів, все більше уваги приділяється  ремонту асфальтобетонного покриття на  шляхопроводах  другорядного значення, у  дворах житлових забудов і на пішохідних зонах. Керівник міста наголосив, що наразі проблем із фінансуванням ремонтів об’єктів дорожнього господарства не має, в міському бюджеті достатньо коштів для того, аби поки дозволяють погодні умови виконавці цих робіт виконали все заплановане по максимуму.

Перейти до вмісту