Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Бійці з Луганщини надіслали полтавцям вітання до Дня міста

Бійці з Луганщини надіслали полтавцям вітання до Дня міста

Полтавці, які зараз боронять Україну у Кримському, що на Луганщині, привітали мешканців Полтави із Днем міста.

Бійці 1 мотопіхотної роти 16 бату 58 ОМПБР побажали містянам миру та процвітання:

“Дорогі полтавці! Безсумнівно, Полтава — найкраще місто на Землі – це місце для кожного з нас значить щось важливе. Хтось тут народився і провів щасливі роки дитинства, хтось зустрів свою першу любов, хтось досяг своєї першої перемоги хто здійснив свою першу заповітну мрію. А тепер, із любові до рідного краю, нам доводиться тут, на Луганщині, далеко від дому та родин, боронити спокій у рідній Полтаві.

Друзі, вітаючи з днем нашого міста, хочемо побажати усім мирного неба над головою, добра, взаємоповаги, щирих надій. Нехай життя у Полтаві завжди буде веселим і щасливим, нехай діти дзвінко сміються, молодь успішно навчається і браво працює, хай буде шана і повага всім людям. Нехай наше місто розвивається і займає особливе місце в серцях його жителів”, – привітали полтавців командир роти капітан В’ячеслав Веклюк, заступник командира роти з морально-психологічного забезпечення молодший лейтенант Ольга Нікішина, сержант роти з матеріального забезпечення сержант Сергій Гавриш, заступник командира 2 взводу молодший сержант Сергій Бражко, навідник, старший солдат Володимир Ткаченко.

Також бійці подякували полтавцям за книги, які ті зібрали та передали, у рамках акції Бліндажна бібліотека, та сказали, що надзвичайно сумують за рідним містом.

Читайте також інтерв’ю з учасницею АТО Ольгою Нікішиною, двічі присягнула на вірність Україні. На початку війни вона обрала для себе шлях волонтера, але згодом прийняла рішення стати до лав захисників України. Жінка-доброволець із позивним “Холєра”, для якої “Полтава- найкраще місто”, а 16 окремий мотопіхотний батальйон – велика дружня родина:

Боєць 16 ОМПБ із позивним “Холєра” – полтавка, яка двічі присягнула на вірність Україні

Перейти до вмісту