Ви тут:

«YouControl – інструмент для антикорупціонерів»: полтавських журналістів та громадських активістів навчать ефектовно проводити розслідування (ВІДЕО)

«YouControl – інструмент для антикорупціонерів»: полтавських журналістів та громадських активістів навчать ефектовно проводити розслідування (ВІДЕО)

Сьогодні в  ОКІА «Новини Полтавщини» відбувся брифінг засновника та СЕО YouControl Сергія Мільмана та модератора проекту Антоніни Ряховської щодо користування інформаційно-аналітичною платформою YouControl, яка призначена для конкурентної розвідки та перевірки контрагентів у бізнесі, а також дозволяє журналістам та громадським активістам проводити власні розслідування.

“Ми приїхали у Полтаву на запрошення Громадської організації “Полтавська платформа”, так як у нашої компанії є ще й соціальна місія, і саме в її межах ми сьогодні проведемо воркшоп, під час якого ми навчимо користуватись ресурсом та використовувати відкриті дані для розслідувань. Зокрема, як користуватися ресурсом та використовувати відкриті дані для розслідувань. У результаті навчання учасники дізнаються, як скоротити час збору інформації для розслідування в десять разів, як в один клік встановити зв’язки між публічними особами, як швидко знайти бізнес-інтереси чиновників та виявити тендерні махінації”, – зазначив Сергій Мільман під час брифінгу.

Як повідомив під час брифінгу Сергій Мільман,  окрім комерційних завдань YouControl реалізує соціально-економічну місію. Тому вона буде цікава журналістам та громадським активістам, що займаються розслідуваннями, адже платформа на якій зібрана інформація із 42 держреєстрів дозволяє суттєво скоротити час збору інформації. 

 

Якщо розглядати ефективність з точки бізнесу, то  інформаційно-аналітична платформа YouControl призначина для ефективної бізнесової аналітики, конкурентної розвідки та перевірки контрагентів. Ресурс дозволяє отримати актуальну на час запиту інформацію про компанію із держреєстрів і щоденно дізнаватись про зміни, що відбуваються. 

“Система є інтерактивною – під час кожного запиту відбувається оновлення інформації, а також має ряд інтерактивних інструментів, які активно використовуються бізнесом та активною громадськістю для розслідувань”, – повідомила Антоніна Ряховська.

Загалом, платформа дозволяє вирішити такі завдання, як: моніторинг офіційних відомостей контрагентів за інформацією з відкритих даних; рішення у галузі корпоративної економічної та інформаційної безпеки, конкурентна розвідка, бізнес-аналітика.

 


Перейти до вмісту