Ви тут:

У Полтаві презентували проект Prozorro.Продажі (ФОТО)

У Полтаві презентували проект Prozorro.Продажі (ФОТО)

Сьогодні у Полтавській обласній раді презентували проект Prozorro.Продажі.

Участь у презентації взяв голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький, керівник проекту Prozorro.Продажі Олексій Соболєв, голови райрад, керівники комунальних підприємств та журналісти.

“Prozorro.Продажі – спеціальний проект Міністерства економічного розвитку та торгівлі України, Фонду гарантування вкладів України та громадської організації “Трансперенсі Інтернешнл Україна”. До проекту вже приєналися ряд органів місцевого самоврядування , підприємств та установ України”, – говорить керівник проекту Prozorro.Продажі Олексій Соболєв.

Представники команди проекту розповіли про можливості електронної системи Prozorro.Продажі та про підсумки перших акцентів.

“Система забезпечує прозорий, швидкий та ефективний продаж активів неплатоспроможних банків, а також майна державних і комунальних підприємств. Це досягається шляхом підвищення конкуренції за рахунок спрощеного доступу учасників допублічних торгів, отримання повної інформації щодо торгів тощо”, – розповідає голова Полтавської облради Олександр Біленький.

Після презентації проекту Олександр Біленький підписав Декларацію про приєднання Полтавської обласної ради до Меморандуму між ГО “Трансперенсі Інтернешнл Україна” та Міністерством економічного розвитку та торгівлі України щодо співпраці у побудові прозорої та ефективної системи реалізації об’єктів державної власності, майна державних підприємств та господарських товариств, у статутному капіталі яких частка державної власності перевищує 50 відсотків, та об’єктів малої приватизації.

 

       

Перейти до вмісту