Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Полтаві діють 24 громадські пункти охорони правопорядку

У Полтаві діють 24 громадські пункти охорони правопорядку

Сьогодні у місті діють 24 громадські пункти охорони правопорядку.

Відтак, представники районних рад доповіли про роботу пунктів у кожному з районів. Станом на сьогодні, в Шевченківському районі діє 6 пунктів охорони правопорядку. У Київському — 15 пунктів та у Подільському — 8, повідомляють у міській раді.

Серед проблем, які були озвучені під час засідання — відсутність необхідної матеріально-технічної бази. На деяких пунктах уже кілька місяців відсутнє електропостачання, на деяких — опалення. Звичайно, в літній період ці проблеми не заважають роботі громадських формувань, проте, взимку, – розповідають працівники пунктів охорони правопорядку, – в подібних умовах працювати неможливо.

Аби оглянути пункти, поговорити з їхніми працівниками особисто та дізнатися про проблеми кожного пункту, було вирішено зробити виїзне засідання з питання технічного забезпечення громадських пунктів.

Окрім цього, обговорили питання взаємодії громадських формувань з патрульною поліцією. Так, представники Шевченківського району повідомили, що співпраця громадських пунктів з поліцейськими не є активною, у той же час представники Київського району зауважили, що взаємодія між громадськими формуваннями та поліцією налагоджена.

Перейти до вмісту