Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Лохвиці попрощалися з бійцем АТО

У Лохвиці попрощалися з бійцем АТО

Під час виконання бойового завдання на Світлодарській дузі поблизу селища Кримське Луганської області 19 серпня отримав тяжке вогнепальне поранення грудної клітки уродженець міста Лохвиця, військовослужбовець за контрактом Сергій Віталійович Войтер.

Тиждень лікарі харківського шпиталю боролися за його життя, але зранку 26 серпня його не стало…

Про це повідомили в Лохвицькій міській раді.

Бійцю 16 окремого мотопіхотного батальйону 58 окремої мотопіхотної бригади, командиру 2 мотопіхотного відділення молодшому сержанту Сергію Войтеру було лише 38 років…  Він загинув, захищаючи волю і незалежність нашої держави, мир і спокій у наших з вами домівках!

29 серпня на жалобному мітингу, який вів міський голова В.І. Радько, Лохвиця з плачами багатосотенним велелюддям прощалася зі своїм Героєм. Приїхали навік проститися зі своїм другом Лозою і його численні вірні бойові побратими…

Разом з батьками загиблого бійця Віталієм Петровичем та Ольгою Василівною, його доньками Тетяною і Анастасією,  рідними, близькими та друзями мешканці міста і військовослужбовці оплакали гірку, непоправну втрату та провели в останню путь патріота, вірного сина України, який до останнього мужньо боронив її від російських окупантів. Поминальну відправу за душею покійного провів настоятель храму Різдва Предтечі і Хрестителя Господнього Іоанна отець Всеволод Бігун.

Поховали воїна Сергія Войтера  на Благовіщенському кладовищі.

Перейти до вмісту