Ви тут:
Суспільство 

У Гадячі провели педагогічну конференцію

У Гадячі провели педагогічну конференцію

28 серпня 2017 року в актовій залі Гадяцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 4 вже вдруге зібралася педагогічна громадськість міста для проведення серпневої конференції «Освіта Гадяча на шляху впровадження Нової української школи: підсумки 2016/2017 н. р. та основні завдання на 2017/2018 н. р.». Про це повідомили у Гадяцькій міськраді.

У пленарному засіданні Конференції взяли участь працівники структурних підрозділів відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради, керівники, педагогічні працівники усіх дошкільних, загальноосвітніх навчальних закладів міста та представники відділу освіти, молоді та спорту Сергіївської сільської ради, Гадяцької спеціалізованої школи-інтернату І-ІІІ ст. ім. Є.П.Кочергіна Полтавської обласної ради, Комунального вищого навчального закладу «Гадяцький коледж культури і мистецтв ім. І.П.Котляревського», ДНЗ «Гадяцьке вище професійне аграрне училище», Гадяцького дитячого будинку, Гадяцької дитячої музичної школи, Центральної районної бібліотеки ім. Лесі Українки.

До складу президії Конференції було обрано: Нестеренка В.О. – міського голову, Бутенка С.М. – начальника відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради, Майбороду С.М. – завідувача методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради, Недвигу Г.А. – голову Гадяцької районної організації Профспілки працівників освіти і науки України.

Під час проведення заходу було підбито підсумки розвитку дошкільної, загальної середньої освіти у 2016/2017 н. р. році та визначено завдання галузі освіти міста на 2017/2018 н. р., які окреслив у своєму виступі начальник відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради Бутенко С.М. Сучасні виклики та завдання методичної служби проаналізовано завідувачем методичного кабінету Гадяцької міської ради Майбородою С.М.

У обговоренні важливих освітянських питань взяли також участь: директор Комунального вищого навчального закладу «Гадяцький коледж культури і мистецтв ім. І.П.Котляревського» Насменчук А.М. який говорив про зміни у галузі вищої освіти, завідувач ДНЗ № 9 «Дзвіночок» Гадяцької міської ради Рубан М.І. відмітила особливості формування інклюзивного освітнього середовища у дошкільних навчальних закладах, а про необхідність ще тіснішої співпраці наголосила директор Гадяцької центральної районної бібліотеки ім. Лесі України Красюк О.В.

З вітальним словом до присутніх звернулася голова Гадяцької районної організації Профспілки працівників освіти і науки України Недвига Г.А.

У своєму виступі міський голова Нестеренко В.О. наголосив, що освіта є однією з пріоритетних галузей та зазначив, що завдання влади – забезпечити всіх, хто інтегрований в освітній процес, усім необхідним. Завдання вчителів і вихователів навчальних закладів міста – дати дитині можливість отримати якісну освіту.

За підсумками Конференції ухвалено рекомендації.

Під час конференції відзначено нагородами Гадяцької міської ради, відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради, міського методичного кабінету колективи навчальних закладів за сумлінну працю і галузеві досягнення.

Перейти до вмісту