Ви тут:
Суспільство 

#танціззіркамиchallenge: Юрій Ткач прийняв виклик від Олі Полякової, а Олена Шоптенко продовжує тримати інтригу

#танціззіркамиchallenge: Юрій Ткач прийняв виклик від Олі Полякової, а Олена Шоптенко продовжує тримати інтригу

27 серпня на телеканалі «1+1» відбудеться грандіозна прем’єра оновлених легендарних  «Танців з зірками». Тим часом, в Україні продовжується #танціззіркамиchallenge телеканалу «1+1», в рамках якого стане відомий повний зірковий склад проекту.

Країна знає імена майже всіх артистів, які спробують свої танцювальні здібності на головному паркеті України цієї осені. Місць у проекті залишилося лише декілька, тому напруження зростає з кожним днем.

Сьогодні український актор та учасник «Ліги Сміху» Юрій Ткач прийняв #танціззіркамиchallenge від «суперблондинки» Олі Полякової та зізнався, що вже розпочав тренування:

«Я приймаю виклик від Олі Полякової. І буду танцювати на головному паркеті країни, тому готуйтеся: битва буде дуже серйозною. А я вже зараз розпочинаю свою підготовку», – пошуткував гуморист та виконав декілька хореографічних па біля паркану, який замінив актору станок.

https://www.instagram.com/p/BXU6lboBvQD/?taken-by=yuriy_tkach

Наразі Україна чекає на відповідь відомої танцівниці і переможниці першого сезону «Танців з зірками» Олени Шоптенко. Але чи прийме виклик артистка досі невідомо.

Юрій Ткач – український актор, фронтмен команди КВН «Дніпро», яка приймала участь у гумористичному проекті «Ліга сміху» на телеканалі «1+1». Актор таких популярних скетчкомів, як «Одного разу під Полтавою» та «Країна У» на телеканалі «ТЕТ», а також володар кубка Президента України «КВН-2012».

Тим часом, #танціззіркамиchallenge вийшов за рамки проекту та став всеукраїнським. До челенджу вже долучилися такі популярні зірки, як співак Володимир Дантес, ведучий «Сніданку з 1+1» Руслан Сенічкін, модель плюс-сайз Тетяна Мацкевич, а також  жителі з різних куточків України і навіть тележурналісти.

Прийняти участь у челенджі можуть всі бажаючі. Для цього потрібно записати відео з танцювальними па будь-якого стилю, опублікувати його в соціальних мережах та залучити друзів до #танціззіркамиchallenge. Автору кращого ролика ведучі «Сніданку з 1+1» подарують два квитки на прямі ефіри.

Нагадаємо, на головній сцені країни свої сили спробують ведучий тревел-шоу «Світ навиворіт» Дмитро Комаров, український шоумен Олександр Скічко, співачка і тренер «Голосу. Діти-4» Надя Дорофєєва, актор і режисер Ахтем Сеітаблаєв, психолог Наталя Холоденко, співачка Камалія, «суперблондинка» Оля Полякова та актор і учасник «Ліги Сміху» Юрій Ткач. Співак і тренер «Голосу. Діти-4» MONATIK та всесвітньо відома балерина Катерина Кухар стануть членами журі проекту,  а ось чи вийдуть популярна співачка Наталя Могилевська та відомий танцівник Влад Яма на паркет як пара – досі є таємницею. Незмінним ведучим «Танців з зірками» залишиться Юрій Горбунов.

https://1plus1.ua/tanci-z-zirkami/video/legenda-povertaietsya-i-zminit-use-tanci-z-zirkami-skoro-na-11

Новий сезон легендарного проекту  «Танці з зірками» вражатиме глядачів сучасними танцями та неповторними постановками, яскравими костюмами та новими вражаючими декораціями.

Слідкуйте за #танціззіркамиchallenge у соціальних мережах телеканалу «1+1» та на сторінках зірок.

https://www.facebook.com/1plus1.ua/?fref=ts

https://www.instagram.com/1plus1tv/?hl=ru

www.1plus1.ua

Дивіться прем’єру оновлених «Танців з зірками» 27 серпня на телеканалі «1+1».

Перейти до вмісту