Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Полтавські рятувальники навчають громадян як уникнути пожежі в будинку

Полтавські рятувальники навчають громадян як уникнути пожежі в будинку

Для того, щоб запобігти пожежі в житлових будинках, господарчих будівлях, підсобних приміщеннях, сараях тощо та не допустити травмування й загибелі громадян, фахівці Головного управління ДСНС України у Полтавській області разом з представниками органів місцевої влади, соціальними працівниками проводять профілактичні рейди.

Так, 3 серпня рятувальники провели інформаційно-роз’яснювальну роботу в Новосанжарському районі, а днями раніше поспілкувалися з мешканцями міст Полтава та Лубни, Карлівського, Машівського, Полтавського, Оржицького, Решетилівського та Семенівського районів.

Під час профілактичних бесід співробітники ДСНС розповідали громадянам про основні причини виникнення пожеж в побуті, їх наслідки. Рятувальники давали поради як покращити протипожежний захист будинків, розповідали як дотримуючись елементарних правил уникнути пожежі та навчали алгоритму дій на випадок швидкого розповсюдження полум’я по оселі. Для того, щоб люди пам’ятали та дотримувалися правил пожежної безпеки фахівці Служби порятунку вручали тематичні листівки.

Варто додати, що подібні профілактичні рейди проводитимуться й надалі з метою зменшення кількості пожеж у житловому секторі та навчання громадян правил пожежної безпеки.

Перейти до вмісту