Ви тут:
Кримінал Полтавщина Суспільство 

Під час плану “Перехоплення”, полтавські патрульні знайшли викрадений автомобіль

Під час плану “Перехоплення”, полтавські патрульні знайшли викрадений автомобіль

Сьогодні, близько 12-ї години, до диспетчерської служби 102 надійшов виклик про викрадення автомобіля. Заявник розповів, що невідомі особи на вулиці Шевченка незаконно заволоділи його транспортним засобом ВАЗ 2109.

Орієнтування та інформацію негайно передали всьому особовому складу поліції. Уже через дві години на 230 кілометрі траси Київ-Харків-Довжанський екіпаж, який чергував на посту, помітив викрадений автомобіль. На вимогу зупинитись водій не реагував та почав прискорюватись та змінювати напрямок руху, повідомляють у патрульній поліції Полтави.

Відірвавшись на велику відстань від патрульних, керманич зупинив автомобіль біля однієї із шиномонтажних дільниць, вистрибнув із транспортного засобу та почав тікати. Свідки події вказали напрямок втечі підозрюваного, через декілька хвилин патрульним вдалось затримати молодика.

Під час спілкування із 25-річним мешканцем Київської області, інспектори вияснили, що на, ймовірно викраденому автомобілі, він прямував із 22-річною полтавкою. Жінка від пояснень відмовилась.

На місце події викликали слідчих Лубенського та Полтавського відділень поліції.

Перейти до вмісту