Ви тут:
Суспільство Україна 

PayPal заблокував грошові перекази в Україні

PayPal заблокував грошові перекази в Україні

Електронна платіжна система PayPal в зв’язку зі збоєм вже кілька днів блокує грошові перекази з українських акаунтів.

Як пише ain.ua , деякі користувачі повідомляють, що вже кілька днів при спробі перевести гроші з українського аккаунта, у іноземного сервісу виникають проблеми. PayPal при цьому пропонує звернутися в підтримку.

При цьому при оплаті товарів або послуг на американських торгових майданчиках проблем не виникає – блокуються тільки прямі грошові перекази з українських акаунтів на іноземні.

У службі підтримки PayPal відповідають, що знають про проблему, однак ні причин, ні термінів її рішення не повідомляють.

Фахівці компанії займаються вивченням проблеми, проте точних термінів її усунення не повідомляють. Українцям рекомендують відправляти перекази через банк.

Нагадаємо, платіжна система PayPal домовилася з Visa про можливість випуску власних дебетових карт в Європі. Таким чином, PayPal робить ще один крок в бік сервісів традиційного банківського рітейлу.

Раніше повідомлялося, що Верховна Рада України відмовилася дозволити небанківським фінансовим установам випуск електронних грошей. Даний законопроект полегшував вихід на український ринок міжнародних платіжних систем і дозволяв небанками випускати електронні гроші.

Крім того, раніше в Національний банк України (НБУ) нагадав банкам та учасникам платіжного ринку про заборону надання послуг з використанням електронних грошейторгових марок Webmoney, Яндекс.Деньги, QIWI Wallet і Wallet one в зв’язку з відсутністю погоджених з Нацбанком правил їх використання.

Перейти до вмісту